.

.

TOTS 21

Cartell del Carnaval de la Canonja 2014.

Cartell del Carnaval de la Canonja 2014.

La Canonja es prepara per la disbauxa de Carnaval, amb un seguit d’actes que començaran el proper diumenge, 23 de febrer. Aquest dia, a les 6 de la tarda, tindrà lloc l’arribada del Carnestoltes que sortirà des de l’escola i des d’allà es dirigirà a l’Ajuntament. La gresca seguirà el dissabte 1 de març, a les 9 del vespre, amb un sopar pícnic, karaoke i disco mòbil al poliesportiu de la Canonja, pel preu simbòlic d’un euro. Més tard, a les 11 de la nit, hi haurà el tradicional concurs de disfresses individuals i per parelles.

Cal tenir present que totes aquelles persones que vulguin participar del concurs, s’hauran d’apuntar prèviament al castell de Masricart, fins el proper 28 de febrer, i fer la passarel·la a les 11 de la nit. Per poder comptar amb el premi especial del jurat, els concursants hauran d’anar disfressats des de l’arribada fins a l’entrega dels premis.

El diumenge 2 de març, a les 5 de la tarda, tindrà lloc la ‘Magnífica Rua de Carnaval’, amb sortida des de l’avinguda Florida i arribada prevista al Poliesportiu, on es farà l’entrega de Premis. El Carnaval canongí clourà el dimarts, 4 de març, amb la Vetlla Fúnebre de Sa Majestat Carnestoltes, de 6 a 7 de la tarda. L’acte, que tindrà lloc al vestíbul de l’escola, s’acompanyarà del repartiment de l’esquela (que servirà de val per a un entrepà); l’enterrament de la Sardina (amb processó funerària des de l’escola fins a la plaça Catalunya); i la lectura del Testament.

Consulteu la programació completa en aquest enllaç.