.

.

TOTS 21

Mont-roig i Miami Platja acolliran una desena d’actes els dies 1, 2 i 5 de març

Mont-roig i Miami Platja acolliran una desena d’actes els dies 1, 2 i 5 de març

La programació de Carnaval s’iniciarà divendres 1 de març, amb el ball infantil de disfresses, que tindrà lloc al poliesportiu municipal de Miami Platja, a dos quarts de 6
de la tarda. També divendres a les 10 de la nit, el poliesportiu de Mont-roig acollirà el tradicional Ball de Parelles, amb el Quartet Costa Daurada.

Dissabte a la tarda, serà el moment de les grans rues de Carnaval. A Mont-roig, a les 16 h, plantada de carrosses infantils a l’avinguda de Catalunya, recorregut per diversos carrers i ball infantil al poliesportiu.
A la nit, a dos quarts d’onze tindrà lloc la rua de lluïment pels carrers de Mont-roig.

Un cop al poliesportiu, ball de disfresses, lliurament de premis del concurs de Carrosses i Comparses i nomenament del III Rei i Reina Carnestoltes. A Miami Platja, la rua de lluïment s’iniciarà a les 7 de la tarda. Per tercer any consecutiu es torna a programar el Miamodromo, un espai en què les carrosses i comparses duran a terme diversos balls d’exhibició. Serà a l’encreuament entre carrer Màlaga i Granada.

En arribar al poliesportiu, sopar de carnaval, cadascú el porta de casa, per seguidament iniciar el ball de disfresses, lliurament de premis i nomenament també del III Rei i Reina Carnestoltes. La programació de Carnaval finalitzarà el dimarts 5 de març amb la vetlla i crema del Rei Carnestoltes al vestíbul i aparcament de la Casa de Cultura de Mont-roig, així com una sardinada popular, a partir de les 8 del vespre. El Consell Festiu de Mont-roig, l’AMPA de l’escola Marcel·lí Esquius, els Kintus 2019 de Mont-roig i els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Miami col·laboren en diversos actes del Carnaval.

Inscripcions obertes per participar en el concurs de Carrosses i Comparses

Durant els balls de disfresses de dissabte a la nit, es donaran a conèixer les colles guanyadores del concurs de carrosses i de comparses d’aquest any. Un cop més s’estableixen diversos premis, 300, 200 i 100 euros per les colles que guanyin el 1r, 2n, i 3r premi de carrossa i 200, 150 i 50 euros per les colles que guanyin les tres primeres posicions de la categoria de comparsa.

El període d’inscripció al concurs es pot fer des d’avui i fins al 25 de febrer de 2019 a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OMAC), en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. I a través d’aquest enllaç de la seu electrònica.

Els jurats valoraran elements com la coreografia, la bellesa de la disfressa i l’originalitat en el cas de les comparses, així com la dificultat de l’elaboració i els acabats del vehicle en el cas de les carrosses.