.

El Capsa Music Festival, organitzat per l’Associació de Músics de Tarragona (aMt), no fallarà aquest any a la seva cita amb les festes de Sant Magí. Serà, sens dubte, una edició especial a causa de les circumstàncies, i en aquest sentit des de l’aMt es treballa perquè el màxim de públic pugui gaudir-ne en les millors condicions. La intenció en tot cas és no renunciar a la música en viu.

El cartell l’encapçala un nom històric de la música del país com Quico Pi de la Serra. L’acompanyaran Medusa, el projecte del cantautor basc afincat al Camp de Tarragona Kandi Álvarez; les músiques íntimes, la veu i el carisma de la guanyadora del Sona9, Maria Jaume; i la reinterpretació de les músiques del món de Guillem Anguera. A més, al migdia concert amb les versions dels Soul Fury.

CAPSA MÚSIC FESTIVAL 2020, 18 d’agost a la CAPSA DE MÚSICA a la Tabacalera (Avinguda Vidal i Barraquer s/n) i dins les Festes de Sant Magi d’aquest 2020

12 h Jornada de portes obertes. Cal tenir present que l’aforament és limitat amb invitació prèvia a: entradas@capsademusica.com i que les portes s’obriran 20 minuts abans de la jornada/concert. Està reservat el dret d’admissió

13 h Concert amb: SOUL FURY (TGN / CAT) Covers-Rock-Soul-Blues Banda formada per músics de Tarragona i que adapta temes clàssics i més contemporanis, amb un estil propi i molt particular amb ritmes més ballables i frenètics i una constant interacció amb el públic. Compten amb una potent veu femenina, secundada per una sòlida base musical que es mou entre el vigorós Soul de Vintage Trouble, passant pel rock clàssic de la Creedence o Janis Joplin i la frescor de Charlie Winston.

Andrés Quiñones (Sito), guitarra i veus

José Quiñones, bateria i veus

Nerea Lorente, veu

Rafa Colmenar, baix i veus

20:30 h MEDUSA (CAMP TGN / CAT) Autor-Jazz Medusa és una proposta de llarga maduració. Recull l’evolució musical dels seus components i la posa al servei d’un projecte col·lectiu que transita per les fronteres ecològiques dels diferents estils musicals, és en aquests intersticis on es troben les propostes de Medusa. L’inquietant i ric espai compartit entre el jazz, el rock, el pop, la cançó d’autor… formen aquest conjunt de cançons amb una veu col·lectiva, construïda a partir de cinc visions personals.

Isidre Sans, baix elèctric

David Rincón, percussió

Javier Bofarull, clarinet i saxo

Joan Ramos, guitarra

Kandi Álvarez, guitarra i veu

21:40 h MARIA JAUME MARTORELL (MALLORCA / ILLES BALEARS) Cantautora-Folk íntim El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d’identitat de Maria Jaume, jove cantautora mallorquina que es presenta amb un grapat de cançons pròximes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents, amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, sempre amb un regust mediterrani. Ha actuat ja en escenaris com Vespres d’Hivern, Tastautors o Mobofest i ha col·laborat amb Salvatge Cor cantant l’emblemàtica “Flor de fusta”, a més de proclamar-se guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9. Amb tots aquests elements, presentarà el seu primer àlbum, sota la producció de Pau Vallvé.

22:50 h QUICO PI DE LA SERRA (BCN / CAT) Cançons de Combat El passat gener Quico Pi de la Serra va enregistrar en directe el que serà el 24è disc de la seva carrera discografia, “Cançons de Combat”. El concert i producció a càrrec del Festival Barnasants celebrava el 25è aniversari de l’activitat. La nova proposta inclou cançons fetes fa molts anys, d’altres més recents i algunes d’altres autors, però totes emblemàtiques pel que fa a la temàtica. Cançons de combat destil·la una part fonamental de la forma de ser de l’artista que sense concessions repassa l’actualitat a través de cançons fetes en diverses èpoques. “Són cançons que, a la meva manera, volen denunciar uns fets que avui dia continuen passant”, explica. De “Sento el vent” a “Si els fills de puta volessin”, passant pel “Bella ciao”.

Quico Pi de la Serra, veu i guitarra

Amadeu Casas, guitarres i veus

Joan Pau Cumellas, harmònica

00.50 h GUILLEM ANGUERA duet (CAMP TGN-TGN / CAT) Músiques del Mon Guillem Anguera i Xavier Pié són dos músics del Camp de Tarragona amb una llarga trajectòria professional, que en aquest espectacle comparteixen escenari per mostrar el seu talent interpretatiu que els ha portat a ser uns referents en el seu àmbit musical, la música tradicional/popular i world music en el cas del primer, i el jazz i new age en el cas del segon. Aquests dos músics ens ofereixen un concert íntim i familiar, on l’acordió diatònic i el saxo soprano es fusionen per fer un viatge a diverses músiques del món, de l’est a l’oest, de nord a sud.

Guillem Anguera, acordió

Xavier Pié, saxo soprano

Normes dús del Capsa Músic Festival

El festival es durà a terme amb l’aforament reduït de la capacitat de la sala, per tal de seguir les indicacions de seguretat de les administracions públiques.

  • Només es podrà accedir amb reserva prèvia, enviant un correu electrònic a entradas@capsademusica.com i especificant els noms i cognoms de les persones que volen accedir a la Capsa.
  • En el mateix correu cal especificar també cadascun dels concerts als que vulgueu assistir, tant si és un de sol com tots. És important que ajusteu la reserva als concerts als que realment assistireu i que, un cop feta, si per algun motiu veieu que no podreu ser a la Capsa, ens ho comuniqueu per donar-vos de baixa com a reserva. La rotació de públics ens ha de facilitar que, dins les limitacions, el màxim de persones gaudeixin del festival.
  • Es recomana arribar a la Capsa amb prou antelació (almenys 15 minuts) abans de l’inici de cada concert (teniu l’horari exacte de cadascun al programa). Això facilitarà una entrada ordenada i esglaonada.
  • Un cop dins la sala, heu de fer servir mascareta. Respecteu també les senyalitzacions i circuits d’entrada i sortida dins l’espai, així com les eventuals indicacions del personal i voluntaris aMt. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a diversos punts de l’espai.
  • Un cop finalitzi cada concert es procedirà a sortir de la sala de forma ordenada, esglaonada i per la via que s’indiqui. Si has fet la reserva per al concert immediatament posterior, igualment també hauràs de sortir de la sala i tornar a accedir-hi. L’objectiu és garantir la rotació de públic així com facilitar la ventilació de l’espai.
  • Totes aquestes mesures (i altres que es puguin implementar “in situ”) no tenen com a finalitat causar molèsties a ningú, sinó facilitar que tots plegats puguem gaudir de la música en viu amb les millors garanties sanitàries. Si us, plau col·labora amb nosaltres per tal que el festival funcioni de la millor manera possible.
  • Finalment, si penses que pots tenir símptomes de la covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa per responsabilitat.

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */