.

.

TOTS 21

L’any passat, el base de La Selva del Camp va anotar 6,3 punts i va repartir 3,5 assistències per partit. Foto: JC Borrachero

David Fernández i el Club Bàsquet Tarragona han arribat a un acord per allargar el seu contracte una temporada més. Amb aquesta, David Fernández complirà la desena temporada al Club Bàsquet Tarragona, la novena seguida al primer equip del club. Als darrers anys, David s’ha convertit en un dels jugadors més importants per a l’afició cebetista gràcies a la seva intensitat i la seva capacitat per fer jugar als seus companys. L’any passat, el base de La Selva del Camp va anotar 6,3 punts i va repartir 3,5 assistències per partit, tot i que no es va lliurar de les lesions que va assolar l’equip, David Fernández va ser un dels jugadors més utilitzats per Berni Álvarez i un dels més regulars de l’equip. David Fernández es converteix en el cinquè jugador que decideix renovar el seu contracte amb el Club Bàsquet Tarragona i confiar en el projecte del club. Amb la incorporació de Ferran Torres i la renovació de David Fernández l’Ibersol CBT recupera la parella de capitans del projecte Km0.

David Fernández s’ha mostrat molt content de poder anunciar la seva renovació “estic molt content de complir la meva desena temporada al club, estic molt il·lusionat de poder començar la temporada amb un equip molt semblant al de l’any passat i la incorporació de Ferran Torres”. El capità blau ha valorat positivament l’aposta per la continuïtat del club “la veritat és que som un grup humà que ens portem molt bé dins i forà de la pista, ara toca tancar les poques incorporacions que faltin i preparats per un any molt atractiu”. Per últim, David Fernández també s’ha mostrat satisfet per caure en el mateix grup que CB Valls i CB Salou “serà un grup molt divertit amb derbis contra Salou i Valls que faran que els pavellons tinguin un molt bon aspecte” ha comentat el jugador.

D’altra banda, s’ha donat a conèixer el calendari de la lliga catalana EBA, l’Ibersol CBT està enquadrat al mateix grup que CB Valls i CB Salou. Primer jugarà al pavelló vallenc l’onze de setembre i el quinze del mateix mes rebrà al Serrallo al CB Salou. Només el guanyador d’aquest grup passarà a la següent ronda.