TOTS 21

La veu de l’experiència de la comarca ha omplert aquest migdia el Teatre Casino de Roda de Berà. En concret, s’hi ha escoltat el cant de gairebé dues-centes persones grans vingudes de Tarragona, Torredembarra, la Canonja i Salou, que han participat en la Trobada de corals d’associacions de Gent gran de Tarragonès.

Cada una de les sis corals han pogut mostrar el seu estat de forma amb quatre cançons. Tal com marca el calendari, en el repertori hi havia moltes nadales com ara Desembre congelat, interpretada per la Coral de la Canonja. Els canongins han estat els primers a actuar. Els ha seguit la Coral Asociación de Jubilados la Granja, que entre altres temes ha interpretat Edelweiss.

La Coral Alborada-Salou, tercera a sortir a l’escenari, ha sorprès amb una versió de Boig per tu molt aplaudida pel públic. Després ha estat el torn de la coral de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Torredembarra i la seva interpretació de temes com Santa Nit. Els integrants de l’Esplai Coral Sant Magí han escollit una cançó de bressol (No-ni-no) i tres nadales (Dorm Jesús en pau, Noi de la mare i Alclarida nit de Nadal). Els últims a actuar han estat els membres de l’Assocaició Gent Gran Mare de Déu de la Mercè, que han escollit El trineu per acabar el seu concert.

Després del parlament de l’alcalde rodenc i president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili, les sis corals han acabat el concert amb una interpretació conjunta de la nadala Fum, fum, fum.