.

.

TOTS 21

Imatge de la celebració. Foto: Cedida

El Camping Gavina Village de Creixell ha commemorat aquest dijous dia 5 de maig, el seu 50è aniversari amb un dinar a peu de platja amb d’institucions, extreballadors, proveïdors i treballadors actuals del càmping. Una efemèride en la qual ha posat en relleu tot el treball realitzat pel càmping durant aquests cinc lustres i la seva evolució cap a un model d’allotjament verd i sostenible.

L’esdeveniment ha tingut tindrà lloc al restaurant Gavina amb vistes al mar, on s’han donat cita les més 100 persones a la celebració. Entre elles van assistir Camí Mendoza Vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació; Sofia Moya, Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Tarragona; Marta Gemma Nel·lo Andreu, Degana de la Universitat Rovira i Virgili (URV, Facultat de Turisme), representants d’institucions reconegudes de Creixell i altres del sector turístic.

Un moment per mirar tant al passat com al futur

Fundat l’any 1972, el càmping després de 50 anys, continua fent història i creant experiències memorables per als seus clients de tot el món, que any rere any tornen per gaudir de Creixell i l’experiència d’allotjar-se al Càmping Gavina Village. Més de 5.000 famílies s’hi donen cita cada estiu, per gaudir d’unes vacances excepcionals a Creixell.

Segons manifestaven els propietaris, “estem molt orgullosos de celebrar el 50è aniversari del càmping acompanyats de totes aquestes persones amb qui volem compartir aquesta data tan especial. Un moment per fer repàs del passat, el present i el futur. El futur del Gavina, ja està aquí. Estem aconseguint que la gent que ens visita, gaudeixi del luxe de la senzillesa, del plaer de la natura. Realment el que ens fa tirar endavant, son les rialles i els somriures dels clients, molts dels quals venen de molt lluny, que tornen i ens porten amics. En aquests 50 anys s’han repartit moltes bones estones i records que han transmès ja tres generacions dels nostres clients més fidels. El repte està en seguir regalant felicitat en aquest entorn que tots apreciem i estimem”.

Les estances ‘verdes’ són una de les tendències més rellevant segons l’informe que publica booking.com. De fet, els turistes busquen activament les mesures de sostenibilitat que adopten als allotjaments abans de reservar. Els càmpings són espais de convivència entre persones de diferents cultures, que permet gaudir de les vacances en ple contacte amb la natura i l’aire lliure.

El Camping Gavina Village, va més enllà de promoure el turisme sostenible i la protecció del medi natural del seu entorn. Reben més de 18 mil turistes a l’any i és considerat un lloc de referència per a molts turistes de turisme sostenible. Aquest fet implica un compromís ferm de millora contínua tan en el servei als seus clients com de respecte al seu ‘entorn. A propòsit, ha implantat un sistema de gestió ambiental amb l’objectiu de reduir al màxim la petjada ecològica de la seva activitat econòmica a la platja de Creixell, declarada com Espai d’Interès Natural a Catalunya.

A més, organitzen setmanalment activitat d’educació ambiental ‘Salvem el planeta”. Un taller d’animació per als clients del càmping que permet apropar les famílies al nostre entorn natural i la seva biodiversitat.

“Estem molt orgullos de poder celebrar el nostre 50 aniversari.El nostre valor natural és excepcional, i al Càmping Gavina volem preservar-ho perque una estada al nostre càmping és sinònim de gaudir i integrar-se plenament en la natura sent respectuosos amb el medi ambient”, afegeix el gerent del càmping, Eduard Casajuana.

Redacció