.

.

TOTS 21

Imatge del Camp de Treball de la Riera de la Boella. Foto: Cedida

Imatge del Camp de Treball de la Riera de la Boella. Foto: Cedida

Prop de 30 joves de diferents països han arribat aquesta setmana a la Canonja per participar en el Camp de Treball Internacional de la Riera de la Boella. La proposta educativa ha estat impulsada per la Canonja 3, entitat ecologista del municipi, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Canonja i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Els participants, procedents de Corea del Sud, Canadà, Rússia, Mèxic, Itàlia, França, Alemanya, Servia, Turquia i Espanya, van fer una visita oficial a l’Ajuntament de la Canonja, on van ser rebuts per l’alcalde, Roc Muñoz i la regidora de Medi Ambient, Glòria Virgili. L’alcalde els hi va donar la benvinguda i va explicar una petita part de la història de la Canonja, a través dels seus fills il·lustres que estan presents en la sala de plens de l’Ajuntament. La regidora Glòria Virgili va mostrar la seva satisfacció per la tasca que durant a terme durant aquests dies al voltant de la Riera de la Boella. Després de visitar la Casa Consistorial, van visitar el Refugi Antiaeri i l’església de Sant Sebastià.

Durant 15 dies, aquest grup de joves coneixeran el projecte de restauració ambiental de la zona i col·laboraran en la neteja dels canyars de canya americana que es troben actualment en alguns trams de la riera.