.

.

TOTS 21

Joan Reig actuarà acompanyat de Sergi Esteve. Foto: fores.cat

Joan Reig actuarà acompanyat de Sergi Esteve. Foto: fores.cat

La programació del Cafè La Cantonada de la primera setmana de febrer aposta fort per la música. Començarà dimarts, a dos quarts de 9 del vespre, amb un directe de Joan Reig i Sergi Esteve que faran un recorregut per la història de la música popular moderna catalana. El concert està organitzat per Estudi de música i és gratuït.

La programació seguirà dimecres, a les 10 de la nit, amb els Vespres de Swing, que converteixen La Cantonada en una pista de ball.

La Tertúlia-Cafè Filosòfic de dijous, a les 6 de la tarda, estàr destinada al següent tema: “Els integrismes. Són un perill? Quan i Com? Què coneixem de l’integrisme islàmic: experiències”. El mateix dijous, a les 7 de la tarda, es presentarà l’edició número 48 de la Revista Kesse i s’oferirà la projecció audiovisual de ‘Ruixats de foc’, a càrrec del Cercle D’estudis Històrics i Socials Guillem Oliver. Encara dijous, a les 10 de la nit, l’English Corner servirà una vegada més per facilitar les converses i la pràctica de l’anglès, a càrrec d’English Tarragona.

Per afrontar el cap de setmana, Richman oferirà un concert d’indie-folk (dissabte, 9 del vespre), amb entrada gratuïta. A continuació, la sessió musical correrà a càrrec d’Hèctor Mir (Los Glosters).