.

Ben Poole, amb només 28 anys, està sent descrit com un dels artistes joves més excitants de rock, blues &soul que ha sortit del Regne Unit en els últims temps.

El guitarrista britànic de blues Ben Poole, liderant la seva pròpia banda Ben PooleBand, tanca aquest divendres al vespre la seva llarga gira estatal amb un concert a La Boheme de Cambrils a les 23.00h dins la programació de la 10a Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils que organitza Cambrils la mar de jazz. Les entrades anticipades pel concert es poden adquirir a la web (www.entradium.com/entradas/ben-poole-mart) i a taquilla valdran 10 euros.

Tot i la seva joventut, Ben Poole ja ha fet diverses gires per l’Estat espanyol on ja s’ha fet un nom. L’actual ha estat un  tour en què Poole oferirà ni més ni menys que quinze concerts durant gran part d’aquest desè mes de l’any passant per ciutats importants com Saragossa, Bilbao Madrid o Barcelona on aquest divendres també farà una masterclass. En aquesta gira està presentant en directe les cançons del seu nou disc, que tot just acaba de sortir al mercat i que porta per títol ‘Anytimeyouneed me’.

Ben Poole, amb només 28 anys, està sent descrit com un dels artistes joves més excitants de rock, blues &soul que ha sortit del Regne Unit en els últims temps. Poole va llançar el seu àlbum de debut el 2013, complementat per un increïble directe registrat al prestigiós Royal Albert Hall. El fins ara darrer llançament discogràfic, “Time Has Come”, capturava l’essència dels seus directes en l’estudi. Registrat en els SuperflyStudios de Nottinghamshire a la fi de 2015, Ben va treballar amb el productor Wayne Proctor (bateria de King King) i l’enginyer Andy Banfield. “Time Has Come” també compta amb la col•laboració de la flor i nata dels guitarristes de blues a Europa: AynsleyLister, Henrik Freischlader, ToddSharpville i StevieNimmo.

Cinema

D’altra banda, aquest dijous a les 20.30h al Cinema Rambla de l’Art de Cambrils continua el cicle de música i cinema que organitza conjuntament Cambrils la mar de jazz i ACTE (Agrupació Cinematogràfica del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre). En aquesta ocasió es projectarà el documental ‘Michel Petrucciani’ de Michael Radford, al voltant de la vida d’aquesta pianista francès afectat per diverses deficiències físiques però que va poder superar per triomfar a tot el món.

Organitzadors i patrocinadors

La Mostra Internacional  de Jazz i Blues de Cambrils està organitzada des de la seva creació l’any 2010 per l’associació Cambrils la mar de jazz, amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura de la Generalitat i la col·laboració de diverses empreses com són el principal patrocinador, Vermuts Miró, juntament amb Estrella Damm, El Piset de Cambrils iComaigua.