.

.

TOTS 21

Albert Batet

Albert Batet

El Consell Nacional de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha ratificat avui la llista per Tarragona de Junts pel Sí situant de número 3 l’alcalde de Valls, Albert Batet, de número 5 la regidora de Reus Montserrat Vilella, de número 7 el tarragoní Jordi Sendrà, i de número 8, la tortosina Meritxell Roigé. De número 10 figura el tarragoní Carles Prats, aquest procedent de Demòcrates de Catalunya, la formació escindida d’UDC.

S’ha produït una confusió a la sala per quant el nom que ha aparegut en pantalla era el de Carles Sala, tarragoní, director general de l’Habitatge i també del sector sobiranista d’UDC, en referència a Carles Prats. En conversa amb Tarragona21, Carles Sala ha afirmat que no ha volgut formar part de la llista, tot i que el seu nom havia sonat.

El número 3 de la llista és el primer lloc que pot ocupar un candidat de CDC. Els dos primers llocs els ocuparan l’economista Germà Bel i la professora Montserrat Palau, ambdós independents. El quart serà Ferran Civit, d’ERC i el sisè, Lluís Salvadó, també d’ERC.

S’ha buscat així respectar el cap de llista de fa quatre anys, Albert Batet, combinant la proporció 58-42 per cent en tota la llista per a candidats de CDC i d’ERC, a la vegada que mantenir la paritat home-dona (60-40 per cent), han indicat fonts de CDC a Tarragona21.