.

.

TOTS 21

Després de la magnífica actuació del baríton tarragoní Àngel Òdena com a Rigoletto al Gran Teatre del Liceu de Barcelona fa només uns mesos, el proper 27 de juny tornarà al Teatro Real on interpretarà el rol de Sharpless a l’òpera “Madama Butterfly”.

El repartiment principal el completen Ermonela Jaho (Cio-Cio-San), Enkelejda Shkosa (Suzuki), Marifé Nogales (Mrs. Kate Pinkerton), Jorge de León (B. F. Pinkerton), Francisco Vas (Goro), Tomeu Bibiloni (El príncipe Yamadori) i Fernando Radó (El tío Bonzo). Sota la direcció musical de Marco Armiliato i escènica de Mario Gas aquesta producció de “Madama Butterfly” es podrà vore fins el 21 de juliol.

Amb motiu de la celebració de la setmana de l’òpera, el Teatro Real retransmetrà la representació del divendres 30 de juny, amb la participació d’Àngel Òdena, a nombroses pantalles gegants. A Catalunya podrem gaudir d’aquesta òpera a onze localitats. Podeu consultar el llistat aquí

Segons la crítica especialitzada, el baríton català està en un gran moment vocal i “té les condicions ideals per a afrontar els rols verdians propis d’un cantant ja assentat i en gran forma vocal”.