.

.

TOTS 21

D’esquerra a dreta: Alberto Ortega, Francesc Roca, Pere Guinovart, Josep Poblet i Mateu Montserrat. Foto: David Aymerich.

Finalment, ja s’ha inaugurat el Pavelló Municipal d’Esports del Morell, l’última instal·lació que restava per exhibir les millores impulsades, en aquest cas, per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament del Morell per gaudir d’un excel·lent complex esportiu que acollirà la competició de bàdminton dels Jocs Mediterranis a partir del dissabte, dia 23, fins el dimarts, dia 23 de juny, al municipi del Morell que ja mira al futur plantejant aquest esport com a nou actor convidat, un cop finalitzi Tarragona 2018.

En un acte presidit pel president de la Diputació, Josep Poblet, i l’alcalde del Morell, Pere Guinovart –acompanyats de Francesc Roca, regidor de l’Ajuntament de Tarragona, i el diputat de la Diputació de Tarragona Mateu Montserrat–; les personalitats públiques han visitat les millores realitzades a l’equipament esportiu del Morell en un acte al qual també han assistit representants de la corporació i de les entitats municipals com Miquel Palau, president del Club Futbol Sala del Morell.

El Pavelló Municial d’Esports tindrà una capacitat de 600 localitats durant els XVIII Jocs Mediterranis per gaudir del bàdminton. Foto: David Aymerich.

“El més important és que els Jocs s’hagin pogut fer”, ha afirmat l’alcalde. Uns Jocs que, encara que llueixen sota el nom de Tarragona 2018, són molt més que l’esdeveniment olímpic d’una sola ciutat. “Nosaltres considerem que beneficien el Camp de Tarragona els nostres equipaments”, continua explicant Guinovart, que també ha subratllat que pel Morell “és una satisfacció” acollir una competició d’aquestes característiques, de la mateixa manera que, gràcies a les seves instal·lacions relativament noves, “no hem necessitat gaire pel Pavelló”, afegeix l’alcalde.

Amb una inversió de 24.000 euros, al Pavelló Municipal d’Esports s’han impulsat i realitzat treballs de millora tals com l’habilitació d’una sala d’àrbitres i la renovació dels seients de les graderies. A més a més, seguint els requisits específics per a la pràctica del bàdminton, s’han instal·lat vinils i cortines per evitar la llum natural durant les competicions. Bàsicament, “fer coses que quedin per la gent aprofitant un esdeveniment”, ha explicat Josep Poblet en la presentació de l’acte. Coses, accions com l’exemplar cas del Morell, el qual ja està impulsant la seva primera escola de bàdminton gràcies als Jocs Mediterranis.

La inversió de 24.000 euros ha inclòs també la ubicació d’una pista d’entrenament pels atletes de bàdminton des del 23 fins al 26 de juny. Foto: David Aymerich.

David Aymerich