.

.

TOTS 21

El rei, amb el degà del Col.legi d’Advocats de Tarragona, Manel Albiac. Foto: Casa Real

El rei Feli VI ha rebut aquest dijous en audiència una representació del Col.legi d’Advocats Tarragona al Palau Albéniz, que ha estat encaçalada per Manel Albiac Cruxent, degà del Col.legi.

El rei ha obert així la seva agenda  Barcelona. Don Felipe ha saludat Albiac; al vicedegà, Julio de Parellada, i a els altres quatre vocals de la corporació al Saló de la Cúpula del palauet.

A porta tancada, han mantingut la trobada, en la que Albiac ha relatat al rei l’activitat de la corporació que dirigeix. Albiac és degà de l’ICAT des de 2013, a més de membre del Consell de Col.legis d’Advocats de Catalunya (Cicac) i del Consejo General de la Abogacía Española.

La representació dels lletrats tarragonins, amb el rei. Foto: Casa Real

Preocupació per l’incendi

Felipe VI ha expressat la seva preocupació pels danys causats per l’incendi de la Ribera d’Ebre i que ha cremat 5.500 hectàreas. El rei s’ha interessat per l’ incendi.

L’agenda a la capital catalana es completarà aquesta nit amb el sopar del Saló Internacional de la Logística (SIL), a la que no assistirà ni el president de la Generalitat, Quim Torra, ni ca conseller de la Generalitat.