.

.

TOTS 21

Aquesta reobertura es du a terme amb un seguit de restriccions per a garantir el compliment de les mesures de seguretat sanitària. Foto: Anna F. – Aj. Torredembarra

La Regidoria de Sostenibilitat informa que el pròxim dilluns 8 de juny, amb l’arribada de la fase 3 de desconfinament per la Covid-19, es reobrirà l’accés als horts ecològics per a persones jubilades de Cal Dània. Aquesta reobertura es du a terme amb un seguit de restriccions per a garantir el compliment de les mesures de seguretat sanitària. Les condicions d’accés als horts, fins a nou avís, seran les següents:

1.- Horari d’obertura: De dilluns a divendres, de 8.30 h a 12.30 h. No s’hi pot accedir ni dissabtes ni diumenges. L’obertura i tancament de les instal·lacions el realitzarà personal de la Regidoria.

2.- Dies: Els dies parells hi podran accedir els usuaris i les usuàries d’horts amb nombre parell.

Els dies senars hi podran accedir els usuaris i les usuàries d’horts amb nombre senar.

El personal de la Regidoria portarà el control d’assistència.

3.- Espais comuns fora d’ús: Lavabos i barbacoa.

4.- Zones d’esbarjo comunes: Cal mantenir les distàncies de seguretat i les normes establertes per les autoritats competents en matèria sanitària.

5.- Trasters d’eines: Als trasters comuns o d’ús compartit només els pot utilitzar una persona alhora.

La Regidoria de Sostenibilitat recorda que cal respectar les màximes mesures d’higiene i de seguretat decretades per a fer front a la pandèmia per la Covid-19.

Cal recordar que mentre els horts de Cal Dània han estat tancats la brigada ambiental ha respost a tots els requeriments de les persones usuàries en matèria de collites i reg de les parcel·les i que, a més, ha fet les collites i trasllat als domicilis que així ho han sol·licitat.