.

.

TOTS 21

La nova botiga del Carrer Llovera serà centre de tallers, ventes privades i altres activitats que s’aniran organitzant mensualment. Foto: Cedida

Ehlea, una marca d’accessoris i roba inspirada en l’estil de vida mediterrani nascuda a Reus, ha inaugurat la seva segona botiga a la ciutat, traslladant-se així al Carrer Llovera 3, una ubicació més cèntrica.

La nova botiga pretén ser un espai on s’ajuntin les últimes tendències en roba, accessoris i objectes per la llar. Un nou concepte de botiga on l’experiència de compra sigui l’objectiu principal i venir a comprar suposi gaudir de l’espai, els productes i la companyia.

Ehlea dissenya i confecciona petites col·leccions plenes de color i detalls amb estampats geomètrics i florals dissenyats íntegrament pel seu equip. La producció es fa en petits tallers d’Espanya i Portugal, on es té cura de cada detall del procés i on s’assegura que la confecció es fa de forma ètica i sostenible.

A més, la nova botiga del Carrer Llovera serà centre de tallers, ventes privades i altres activitats que s’aniran organitzant mensualment. A l’agenda del mes desembre ja hi ha dos tallers contemplats: un per crear corones de nadal i un altre de maquillatge de nadal.

A banda de les dues botigues físiques que ja té la marca, la presència de la marca es veu reforçada per la seva estratègia online, fent una forta aposta per l’e-commerce i la dinamització a xarxes socials, des d’on arriben a tota Espanya i part d’Europa.

Amb aquesta nova apertura, Ehlea estableix la seva seu a un dels eixos comercials més importants de la província, complementant l’experiència de la seva concept store de temporada a Cambrils i els diferents punts de venta distribuïts per tot el país, consolidant així la seva proposta en el sector de la moda.

Redacció