.

.

TOTS 21

El portaveu del grup municipal, Jordi Collado, en una imatge d'arxiu. Foto: Cedida

El portaveu del grup municipal, Jordi Collado, en una imatge d’arxiu. Foto: Cedida

Després que cinc empreses s’hagin presentat al concurs públic del contracte de la brossa de Tarragona, el grup municipal d’En Comú Podem, apunta que “és un bon dia pel govern de Viñuales i pel govern Ricomà, tirant endavant el contracte de la brossa, però dubtem que ho sigui per a la ciutat“.
ECP ha enviat un comunicat per explicar que es mantenen en la seva posició: “Guany qui guany aquest contracte, la ciutat ha perdut una oportunitat històrica de tenir el control total del servei, a través de la remunicipalització d’aquest, ja que aquest tipus de macroempreses, malauradament operen de la mateixa manera, esprement al màxim als treballadors i treballadores i oferint un servei que no sempre està a l’altura, per tal d’obtenir els màxims beneficis”.
Els comuns recorden que aquest és el contracte més costós de l’Ajuntament de Tarragona amb més de 200 milions d’euros en deu anys.
“Per altra banda —continua el comunicat—, cal que abans que es posi en marxa (trigarà com a mínim un any i mig) la ciutat millori en neteja i l’actual governi eviti ser el govern del patatam”.

Des d’En Comú Podem estaran vigilants que, “com a mínim, es compleixin els requisits establerts pel nou contracte que la coalició d’ERC i PSC han aconseguit impulsar”.

V.Tapias