.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu d’un vehicle de Bombers

Dues persones han resultat ferides amb cremades als braços i a les mans en el marc d’un incendi que ha tingut lloc aquest dimecres en un bar de Vila-seca, segons han informat els Bombers.

El cos d’extinció d’incendis ha rebut l’avís poc després de les tres de la tarda. El foc ha cremat una fregidora, caixes de cartró i plàstics diversos a l’interior del local, als baixos d’un immoble del carrer Josep Anselm Clavé. Els Bombers hi han enviat cinc dotacions. A banda, al passeig de la Clotada de la Sénia (Montsià), una persona ha resultat intoxicada per fum i ha estat evacuada a un centre sanitari pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’incendi ha tingut lloc poc abans de les quatre i ha cremat una habitació.

Finalment, aquest matí quatre dotacions dels Bombers han treballat en les tasques d’extinció d’un incendi que ha cremat la instal·lació elèctrica d’un bar als baixos d’un immoble al carrer de Goya de Sant Adrià de Besòs.

Quan els efectius del cos d’emergències han arribat a l’indret han confirmat que no hi havia ningú a l’interior de l’establiment. La policia local ha desallotjat de forma preventiva els veïns dels pisos superiors.

Els Bombers també expliquen que el foc no ha propagat verticalment i que no ha afectat les plantes superiors. Una persona ha resultat intoxicada lleu per fum i ha estat evacuada pel SEM.

ACN