.

.

TOTS 21

Imatge capturada a Tarragona. Foto: David Oliete.

Les complexes circumstàncies en què es troba la societat, derivades de l’avanç del COVID-19 i l’alerta sanitària que aquest ha provocat, han portat a la creació de sinergies i col·laboracions que contribueixen a potenciar la lluita contra l’expansió de la pandèmia.

En aquest marc, Dow Chemical Ibèrica i l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona han arribat a un acord de col·laboració que permet al centre sanitari disposar de més recursos en la seva activitat diària enfront d’aquest virus.

Aquesta col·laboració forma part del programa global que Dow està duent a terme en ajudes als diferents països del món en la seva lluita contra el COVID-19, col·laborant amb hospitals i organitzacions no lucratives locals que contribueixin a frenar l’avanç d’aquesta pandèmia.

Amb l’objectiu prioritari de generar una ajuda immediata i amb impacte real i efectiu en aquesta lluita, Dow i l’Hospital Joan XXIII han arribat a un acord per dotar de nous recursos a aquest centre sanitari de referència a la província. Per això, l’aportació anirà destinada a la compra i posada en valor d’equips de tecnologia i de protecció individual (EPIs) per ser usats per part del personal sanitari.

El Dr. Rafael Gracia, gerent territorial de l’ICS Camp de Tarragona, ha manifestat en el seu nom i en el dels professionals de la Gerència Territorial ICS Camp de Tarragona, el seu agraïment més sincer per aquest gest, que ha permès augmentar la compra d’equips sanitaris per protegir als professionals en la seva tasca i oferir la qualitat assistencial que mereixen els usuaris del Camp de Tarragona.

Per la seva part, Ignasi Cañagueral, Director del Complex Industrial de Dow a Tarragona, ha apuntat que “som una companyia química que proporciona matèries primeres per a sectors essencials com el mèdic, el farmacèutic o l’alimentari, entre altres, i el nostre compromís amb la regió és total. Estem encantats de poder col·laborar amb un Hospital de referència com és el Joan XXIII i contribuir així a frenar l’expansió del COVID-19 a través de la compra de protectors per al personal sanitari. Ells són el nostre escut i principal barrera i la tasca que fan al centre hospitalari és lloable i necessària, ara més que mai”.