.

Dow Chemical Tarragona i l’ajuntament de Tarragona  engega aquest dissabte al migdia, una nova edició del programa Festa per a Tothom, gràcies al qual els ciutadans amb capacitats diferents poden gaudir de les festes en honor a Santa Tecla. Per 18è any consecutiu, Dow referma la seva implicació amb aquest programa en el marc del qual més d’un centenar d’empleats voluntaris, acompanyaran els participants amb capacitats diferents amb la finalitat de gaudir i passar-ho bé.

Durant l’acte de presentació del Festa per a Tothom que tindrà lloc dissabte, també es durà a terme la primera ballada de la geganta Frida, la primera geganta adaptada amb què compta la ciutat de Tarragona.

En aquest primer acte del Festa per a Tothom 2018, hi prendran part Kepa Díaz de Mendibil, Director Global d’Operacions per a Dow Europa, Orient Mitjà, Àfrica i l’Índia i director del Complex Industrial de Dow a Alemanya Central; Jaume Sariol, director del Complex Industrial de Dow Chemical a Tarragona, i Josep Boronat, director de Relacions Externes de Dow Chemical a Tarragona.