.

L’atleta Belén Bermejo es va penjar l’or amb una marca de 52,24 metres en llançament de martell. Foto: Nàstic

La secció d’Atletisme del Gimnàstic de Tarragona va sumar dues medalles d’or i una quarta posició aquest cap de setmana en els Campionats de Catalunya, que dos anys després repetien seu tarragonina, concretament a l’Estadi Natàlia Rodríguez de Camp Clar on van competir més de 350 atletes entre les categories sub18, sub20 i sub23.

L’atleta Belén Bermejo es va penjar l’or amb una marca de 52,24 metres en llançament de martell. Per la seva banda, Laura Centella tornava a pujar al primer esglaó del podi en la prova dels 400 metres amb un registre de 56:09 segons. També en la categoria sub23, el grana Sergio Alastrue es va quedar a un pas de les medalles, després d’aconseguir la 4a posició en els 200 metres amb una marca de 22:61 segons.