TOTS 21

Imatge de Carmen Gallart. Foto: Cedida

Imatge de Carmen Gallart. Foto: Cedida

El proper dimarts 18 de juliol es compliran dos mesos de la desaparició de la veïna de Pallaresos Carmen Gallart. La família ha explicat a Tarragona21 que el cos de Mossos d’Esquadra i el jutge que porta el cas ja han descartat que Carmen desaparegués de forma voluntària. El cas va passar en menys de vint dies a la Unitat Central de desapareguts de Sabadell tal com expliquen fonts familiars. Fins al moment es treballa en una línia d’investigació, que s’està tramitant via judicial, que apuntava com a sospitós a un conegut de la víctima que va estar assajant a la desapareguda mesos abans de la seva desaparició. Segons s’informa a aquest diari el sospitós tenia quartada i la unitat que investiga el cas ha descartat la seva implicació en el cas.

La seva família va explicar a Tarragona 21 que la desaparició es va produir entre les 11 i les 12 del migdia quan Carmen va perdre l’autobús de la parada de Pallaresos de Jardins Imperi i va decidir aturar-se a diversos comerços, on coneixia als propietaris, per preguntar si la podien baixar a Tarragona, com cap d’ells li van poder facilitar el transport la desapareguda es va dirigir a la següent parada de la zona. Va ser en aquell moment que es va produir la desaparició.

Fonts familiar i de l’ajuntament van explicar que la desapareguda feia poc havia passat per una separació, però no tenia cap problema de salut mental i se la coneix com una dona sociable i sana. Carmen Gallart, de 65 anys, s’havia jubilat aquest any i el mateix dia de la seva desaparició tenia programades dues gestions a la ciutat de Tarragona.

Des del passat 18 de juny, és la seva filla, Mònica Nine Ferrets, la que ha engegat una campanya a través de les xarxes socials demanant la col·laboració ciutadana per trobar-la. Fins al moment no hi ha cap pista que indiqui què pot haver passat, però els veïns del municipi s’estan implicant activament i la família està rebent moltes mostres de suport.

En cas de disposar d’algun detall o informació cal posar-se en contacte amb Protecció Civil, Mossos d’Esquadra o a través del següent Facebook.