.

.

TOTS 21

Imatge del pal metàl·lic caigut a la rotonda. Foto: Cedida

Dues persones han resultat ferides lleus en caure’ls al vehicle on circulaven un fanal informatiu que es troba situat a la gran rotonda de les Gavarres, a la carretera de Reus (T-11), segons han informat els Mossos d’Esquadra a Tarragona21. En pirul·lí és conegut per portar el rètol ‘Tarragona’.

Els ferits són una dona de 50 anys, a qui se li ha diagnosticat contusions lleus, i un home de 52, ferit de poca gravetat. Ambdós han estat evacuats en dues ambulàncies a l’Hospital Joan XXIII.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 18:53 hores i s’han desplaçat al lloc dels fets, com també els Bombers i el SEM. El pal metàl·lic ha cedit donada la força del vent i ha impactat en el vehicle. L’accident ha provocat talls de circulació a la T-11.

Un ferit a Rambla Nova

D’altra banda, un home ha resultat ferit també aquesta tarda a Rambla Nova en caure-li al damunt una antena parabòlica. La víctima ha estat traslladada a l’Hospital de Santa Tecla.

L’arbre, mig caigut al Bloc dels Àngels. Foto: Twitter

Arbres caiguts a Boscos. Foto: Twitter Albert Puñet

Arbre caigut a la plaça dels Infants. Foto: Blog Barri del Port

La relació d’incidències és constant. Al barri de Sant Pere i Sant un arbre ha estat a punt de caure a la zona coneguda com el Bloc dels Àngels. Als barri residencial de Boscos també són nombrosos els arbres caiguts, informa Albert Puñet al seu compte de Twitter.

També al barri del Port una palmera situada a la plaça dels Infants ha caigut provocant la trencadissa d’un banc, informa el Blog del Barri del Port.