.

.

TOTS 21

Una furgoneta dels Mossos d'Esquadra Foto: Mar Rovira

Una furgoneta dels Mossos d’Esquadra Foto: Mar Rovira

 

Els Mossos d’Esquadra investiguen un assalt violent en un habitatge de Masllorenç (Baix Penedès) que s’ha saldat amb un home d’edat avançada i el seu fill ferits greus. Tots dos continuen ingressats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. El 112 va rebre l’avís pels volts de les vuit del vespre de dimarts. En un primer moment, les víctimes van apuntar que els autors serien un grup de tres persones encaputxades, però la policia encara no els ha pogut prendre declaració degut al seu estat de salut. Els Mossos mantenen oberta una investigació per localitzar els autors de l’agressió i confirmar si l’assalt respon o no a un robatori, ja que l’habitatge -situat als afores de la població- va quedar regirat.
Segons ha pogut saber l’ACN, els assaltants van apallissar brutalment al pare, que té més de 80 anys, i al fill l’haurien colpejat i li haurien fet un tall al coll, possiblement amb una arma blanca. Els dos homes eren els únics ocupants de l’habitatge i va ser un d’ells qui va fer la trucada a emergències. Les víctimes van detallar als mossos que els assaltants encaputxats serien dos homes i una dona.
Sorpresa al municipi

Tot i que, segons els mossos, es tracta d’un fet aïllat, el succés ha generat sorpresa i cert neguit a Masllorenç, un municipi de tot just 530 habitants. “És un poble petit i tranquil, i no estem acostumats que hi passin aquest tipus de fets. De vegades hi ha algun robatori o algun furt, com a tot arreu, però una cosa així no havia passat mai”, han explicat a l’ACN fonts municipals.

ACN.