.

Els grana han caiguat al descompte a Castàlia. Foto: Twitter Nàstic

El Nàstic ha trencat una ratxa espectacular de set encontres sense perdre i ho ha fet de la manera més cruel possible, al descompte. Res a dir del partit que han fet contra un dels equips i en un dels camps més difícils de Segona B, el de Castàlia, que com és habitual ha presentat un ple a rebentar. Un gol al minut 94, obra de Lapeña, rematant sol en un córner agònic, ha acabat amb la resistència grana, que a la mitja part s’havia anat al vestidor amb un empat a dos. Els grana que havien desembarcat a Castelló amb només dotze jugadors del primer equip.

Ha estat una primer part de la vella escola, amb quatre gols i opcions per a tots, començant per uns orelluts que han ensenyat les dents aviat, centrant pilotes a l’àrea des de totes les bandes. Es desfeia de la pressió el Nàstic amb accions de Juan Rodríguez i Fran Carbia quan ha arribat la primera acció de pes del partit, un penal comès per unes mans de Víctor abans del primer quart d’hora.

Els locals ja han deixat clar des d’un primer moment que buscarien les centrades a l’àrea des de les dues bandes i així han arribat els primers ensurts. Primer una des de la dreta a l’àrea petita que ha blocat sense problemes Bernabé i, després, una des de l’esquerra que ha rematat César Díaz dins l’àrea petita i que el porter grana ha aconseguit atrapar en dos temps. El Nàstic també ha avisat al porter local amb xuts de Juan Rodríguez, Fran Carbia o Márquez però totes han acabat a les mans del porter o impactant en un defensor fins que al minut 12 Víctor ha provocat un penal. Bonilla ha tornat a marcar i avançava així els grana.

Estava marcat a foc que no acabaria aquí l’encontre. El Castelló s’ha refet i ha pogut empatar. César Díaz ha centrat la pilota a l’àrea, aquesta ha tocat en Juan Rodríguez i ha acabat batint a Bernabé, que no ha pogut per res per atrapar la pilota. De l’empat a la remuntada dels orelluts. Cinc minuts després, el sempre perillós Ortuño donava el tomb al marcador en rematar tot sol al segon pal una centrada que Bonilla ha refusat, però el rebot l’ha agafat Mugurza, que ha centrat al segon pal. No acabava aquí l’encontre. Un golàs de Javi Márquez des del cercle central igualava el matx. El Nàstic ha tret amb picardia una falta al mig del camp; Márquez, veient que el porter rival estava avançat, ha demanat la bimba a Miranda, i des de 50 metres ha fet gol.

Sant Bernabé ha evitat a la segona meitat el tercer dels locals, abocats a la porteria grana. Carbia, no obstant això, ha perdonat el tercer dels grana en una contra en què no ha arribat a posar el peu. S’olorava la igualada final quan el Castelló ha provocat un córner ag+onic. Lapeña, tot sol i al segon pal, ha sentenciat la gran ratxa grana.

Fitxa tècnica

Alineacions

Castelló: Campos, Muguruza, Gálvez, Lapeña, Víctor, Salvador, Díez (Cubillas 88′), Muñoz (Alfredo 58′), Fernández (Kako 82′), Díaz i Ortuño

Nàstic: Bernabé, Albarrán, Rodríguez, Rueda, Bonilla, Márquez (Bonilla 73′), Miranda, Ballesteros, Carbia (Guiu 82′), Pereira (Giner 56′) i Oliva

Gols: 0-1, Bonilla (14′) p; 1-1, Rodríguez (21′) pp; 2-1, Ortuño (25′); 2-2, Márquez (33′); 3-2, Lapeña (94′)

Àrbitre: Alonso de Ena Wolf, del comitè territorial aragonès

Targetes grogues: Campos (16′), Lapeña (35′), Díez (36′), Díaz (85′), Oliva (16′), Miranda (37′), Rodríguez (45′), Márquez (66′), Albarrán (64′) i Giner (85′)