.

.

TOTS 21

La sortida està prevista al Patronat Antoni Roig, a les 10 h

La sortida està prevista al Patronat Antoni Roig, a les 10 h

Un any més l’Ajuntament de Torredembarra s’adhereix a La Marató de TV3 que en aquesta ocasió se celebrarà el proper dia 15 de desembre i es dedicarà a les malalties minoritàries.

L’Ajuntament de Torredembarra, a través de l’Escola Municipal d’Adults Mar de Lletres, organitza, el mateix dia 15 de desembre, una caminada popular de 6 km. La sortida està prevista al Patronat Antoni Roig, a les 10 h. Les inscripcions, amb donatiu mínim de 2 €, es poden dur a terme fins al 12 de desembre al Patronat Antoni Roig (de dilluns a divendres feiners, de 17 a 19.30 h i el mateix dia 15 de 9 a 10 h), a Boom Sports (de dilluns a divendres feiners, de 17 a 19.30 h) i a la perruqueria Lourdes Romeu (de dimarts a dissabte feiners, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h).

Altres entitats de la població també han organitzat activitats amb motiu de La Marató: el divendres dia 6, l’Agrupació Sardanista l’Antina organitza, a les 18 h, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, una ballada de sardanes. El dissabte 7, a les 16.30 h, l’Associació de Veïns de Baix a Mar ha organitzat una encesa de llums de Nadal i un taller de nadal com a actes solidaris amb la Marató. I el mateix diumenge dia 15, l’Associació Vogadors de Rem Baix a Mar Torredembarra convida tothom a Vogar per la Marató, de 10.30 a 13.30 h, al local de l’Associació al Port de Torredembarra.