.

.

TOTS 21

Les persones que encara no hagin validat la seva candidatura ho hauran de fer de manera presencial a la seu de l’ANC Tarragona en les pròximes hores

Les persones que encara no hagin validat la seva candidatura ho hauran de fer de manera presencial a la seu de l’ANC Tarragona en les pròximes hores

Aquest divendres, dia 8 de febrer, finalitza el termini de presentació de candidatures a les Primàries Tarragona. És per aquest motiu que des de l’organització de la plataforma independentista s’encoratja les persones que encara no s’hi hagin presentat a fer-ho en les pròximes hores, abans que es tanquin les inscripcions.

L’objectiu de Primàries Tarragona és construir, mitjançant llistes obertes i transversals, un projecte de ciutat participatiu que garanteixi la conformació d’un govern municipal independentista i republicà a l’Ajuntament de Tarragona. L’aposta per un procés popular obert, en el qual la ciutadania pot triar els candidats/es i l’ordre que ocuparan a la candidatura, també representa, a parer dels organitzadors, un signe inequívoc de regeneració democràtica.

En els darrers mesos, Primàries Tarragona ha aconseguit recollir un miler d’adhesions ciutadanes. Primàries Tarragona recorda que aquelles persones que optin a ser l’alcaldable d’aquest projecte polític hauran de validar presencialment la seva candidatura, abans del divendres 8 de febrer, a la seu de l’ANC Tarragona (carrer d’Hernández Sanahuja, 14), que restarà oberta dijous i divendres, des de les 6 de la tarda fins a les 8 del vespre.

Malgrat que el límit per a defensar una candidatura dins de Primàries Tarragona finalitzi aquest divendres, des de l’organització es vol deixar clar que el registre de votants encara es mantindrà en actiu durant les pròximes setmanes.

Què cal fer per a ser candidat de Primàries Tarragona?

Les persones que vulguin esdevenir candidates a les Primàries Tarragona hauran d’assistir a la seu de l’ANC Tarragona amb el DNI, un dispositiu (telèfon mòbil, ordinador) des del qual puguin accedir al correu electrònic personal, i un currículum en format digital (.pdf). Al mateix local, un equip de voluntaris de Primàries Tarragona ajudaran el candidat/a a complimentar una sèrie de dades personals. Per últim, la persona
candidata haurà de signar un full de compromisos ètics i serà fotografiada i enquestada pels voluntaris de Primàries Tarragona, per tal de poder començar a conèixer els objectius i les línies bàsiques d’acció política de la candidatura.