FC ASCÓ 4 – CF POBLA MAFUMET 0

Imatge d'arxiu  Foto:Jose Maria Garcia

Imatge d’arxiu Foto:Jose Maria Garcia

Res han pogut fer els jugadors de Martin Posse a Ascó.

El conjunt local, millor equip a casa de la categoria, ha estat superior a una Pobla que arribava líder i que ha vist com haurà de seguir treballant i fort si li vol competir la primera posició al conjunt de la Ribera d’Ebre.

El 4 a 0 final deixa clara la superioritat de l’Ascó. Un gol d’Edu Vives ha fet marxar al descans a l’equip de Miguel Rubio amb l’avantatge mínim.

A la segona part l’Ascó ha acabat d’atropellar a una Pobla que ha jugat segurament una de les pitjors segones parts de la temporada Cristino,  Genis i Eizaguirre, han marcat els tres gols dels locals que han fet un estrip al filial grana.

Martin Posse en acabar el partit ha reconegut que a la primera part l’equip ha estat bé però que als segons 45 minuts els poblencs han desaparegut.

La Pobla queda ara a un punt de l’Ascó que és líder amb un partit menys.

La pròxima jornada La Pobla rep al Cerdanyola a casa.