.

Imatge de marca del Festival

El Frame Vila-seca Short Film Festival dóna el tret de sortida aquest divendres a l’Auditori Josep Carreras amb la projecció de diversos curtmetratges procedents d’arreu del món:  Alemanya, Argentina, Bèlgica, Bielorússia, Brasil, Bulgària, Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Xile, Egipte, Espanya, França, Índia, Irlanda, Israel, Itàlia, Japó, Kazakhstan, Marroc, Mèxic, Polònia, Portugal, Regne Unit, Rússia, Sèrbia, Suïssa, Turquia i USA.

Entre totes les obres rebudes s’ha fet la selecció dels 28 curtmetratges finalistes que valorarà un jurat format per Jesús Monllaó (director), Mercè Rovira (actriu), Pep Solórzano (músic), Antoni Pérez-Portabella (professor de Comunicació Audiovisual de la URV),  Pep Amores (Distinto Films Produccions), Joan Martí (director d’art), Montse Majench    (directora de l’Acadèmia del Cinema Català). La projecció dels curtmetratges es realitzarà a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca del 17 al 19 d’octubre i l’obertura del festival anirà a càrrec del periodista i actor vila-secà, Xavier Graset.

El Frame Vila-seca Short Film Festival està organitzat per l’Associació el Setè Art de Vila-seca i compta amb la col·laboració de  l’Ajuntament de Vila-seca. Adjunt trobareu la programació detallada del Festival.