.

.

TOTS 21

Les inscripcions seguiran obertes fins aquest dijous 6 de juny a les 14:00

Les inscripcions seguiran obertes fins aquest dijous 6 de juny a les 14:00

Aquest proper diumenge 9 de juny se celebrarà el Triatló de Cambrils, la segona prova del circuit Just Tri by freshwave®, iniciat a Tarragona el passat 25 de maig i que properament tindrà a l’Hospitalet de l’Infant la seva tercera i darrera cita. Pel que fa les distàncies, el Triatló de Cambrils comptarà amb un total de tres modalitats diferents: olímpica (1500m natació – 40km ciclisme – 10km cursa a peu), sprint (750m natació – 21,5km ciclisme – 5km cursa a peu) i super sprint (350m natació – 7,5km ciclisme – 2.5km cursa a peu). Totes les modalitats són individuals excepte la olímpica i l’sprint, que també es poden disputar per relleus.

Les inscripcions per al Triatló de Cambrils seguiran obertes al web www.justri.es fins dijous 6 de juny a les 14:00.

Platja de la Llosa, epicentre de la prova

El Triatló de Cambrils donarà el tret de sortida diumenge 9 de juny a partir de les 8 del matí des de la Platja de la Riera d’Alforja, des d’on els triatletes nedaran inicialment per encarar després el circuit de bicicleta per la carretera T-325. Per últim, un privilegiat sector de cursa a peu al llarg de la majestuosa Platja de la Llosa esperarà els participants abans de creuar l’arc d’arribada.

La recollida dels dorsals es durà a terme a la zona EXPO, ubicada a la Platja de la Llosa, el dissabte 8 de juny de 17:00 a 20:00, o el mateix diumenge de 06:15 a 07:30.

Punts al circuit Just Tri by freshwave®

El circuit Just Tri by freshwave® ofereix als triatletes participants la possibilitat d’acumular punts a les tres cites del circuit. Aquells inscrits que competeixin en categoria olímpica individual a les proves de Tarragona (25 de maig), Cambrils (9 de juny) i l’Hospitalet de l’Infant (1 de setembre) sumaran punts a la classificació general del circuit Just Tri.

A finals de 2019 se celebrarà una cerimònia d’entrega de premis a l’hotel SB Ciutat de Tarragona on es premiarà els 10 millors triatletes en categoria masculina i femenina, així com el club amb una major participació al circuit.

Preus especials per a clubs

Cal recordar que el circuit Just Tri by freshwave® compta amb preus especials per a clubs amb més de 10 persones inscrites. Per gaudir de la promoció cal enviar un correu a: info@justri.es