.

.

TOTS 21

El CB Cornellà-Ibersol CBT correspon a la jornada 21 de la LEB Plata Est i es jugarà el dissabte 13 de març a les 18:05h al Parc Esportiu Llobregat. Foto: CBT

Un Ibersol CBT que ha sabut deixar enrere la dinàmica negativa i tots els partits que tenia pendents, es reenganxa definitivament a la lliga aquest dissabte a la pista del CB Cornellà. En un duel directe entre els dos conjunts, els blaus arribaran amb la confiança d’haver guanyat tres partits seguits però amb la baixa de Manu Vázquez, lesionat ahir i amb una previsió de dues setmanes de baixa, pendent de confirmació.

“Em preocupa l’estat físic, perquè portem molt de desgast, però intentarem suplir-ho amb la confiança que ens dona guanyar. El partit és molt important perquè el Cornellà és de la nostra lliga, i en cas de superar-los significaria poder agafar un avantatge molt gran. Dissabte sí que ens hi juguem molt”, assegura l’entrenador de l’Ibersol CBT, Berni Álvarez.

Sobre el rival, Berni creu que és un equip que “ha millorat des del principi de temporada, sobretot des de l’arribada del pívot Víctor Serrano. És un equip sòlid, físic i amb talent, gràcies a Guardia, Mayo, o Belver. Ells hauran tingut més temps per preparar el partit però segur que serà igualat. Per part nostra, intentarem donar-li un punt més de velocitat a la que ells proposin i sempre partint del domini del rebot i de la concentració en l’1×1”, finalitza.

El CB Cornellà-Ibersol CBT correspon a la jornada 21 de la LEB Plata Est i es jugarà el dissabte 13 de març a les 18:05h al Parc Esportiu Llobregat. El partit es podrà seguir per TAC12.

Redacció