.

El món de l’il·lusionisme es donarà cita, per dotzè any consecutiu, del 2 al 24 de novembre als escenaris de Tarragona i de La Canonja amb l’objectiu d’oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El Festival Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard.

Després d’un any la màgia torna a Tarragona i ho fa amb destacats artistes —alguns d’aquests de nivell internacional—, que actuaran al Teatre Tarragona, la Sala Trono Armanyà, El Magatzem, l’Espai Kesse, La Biblioteca de Tarragona, la llibreria Adserà i al Castell de Masricart (a la Canonja).

Aquest dissabte, a les 18 h, la inauguració del festival anirà a càrrec de la Cia Addaura que presentarà “Embrossa’t” al Teatre Tarragona. Aquesta proposta és un fantàstic espectacle per a tota la família basat en la poesia visual del poeta Joan Brossa on es barregen dansa, màgia, titelles, projeccions i ombres. Aquesta obra he quedat finalista als Premis Max 2018 en la categoria de millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar.

La Sala Trono Armanyà acollirà espectacles de màgia i mentalisme a càrrec del premi mundial Tony Montana, les magues argentines Alba i Cezi Zen, que faran una parada a la ciutat en la seva gira europea, i Jordi Pota que, després del seu espectacle, farà la presentació del seu primer llibre. El teatre El Magatzem presentarà un espectacle de màgia còmica i visual del Mag Gerard i la Cia Impromagia oferirà un nou concepte d’espectacle que fusiona de forma única la improvisació amb l’il·lusionisme.

Espectacle únic del conegut i televisiu Mag Lari

El conegut i televisiu Mag Lari arribarà al teatre Tarragona per oferir, en exclusiva al sud de Catalunya, un espectacle únic que commemora els seus 25 anys de trajectòria en el món de la màgia. Un muntatge de nova creació que recupera els números de màgia més emblemàtics que l’il·lusionador ha fet mai i n’inclou de nous.

En les pròximes setmanes la màgia arribarà també a La Canonja amb la divertida màgia de Linaje i la gran gala familiar conduïda per Brando i Silvana.

Programa del Festival Teatre Màgic 2018:

 • 2 de novembre, a les 19 h, a l’Espai Kesse: Taller de màgia amb cartes per a gent jove. Gratuït.
 • 3 de novembre, a les 18 h, al Teatre Tarragona: Embrossa’t, amb la Cia Addaura. Fantàstic espectacle per a tota la família basat en l’obra de Joan Brossa on es barregen dansa, màgia, titelles, projeccions i ombres. Preu: 7 – 10 €.
 • 7 de novembre, a les 13.15 h: «Realitat o ficció?», a Tarragona Ràdio.
 • 9 de novembre, a les 20.30 h, a la Sala Trono Armanyà: Mentalismo reservado, amb Tony Montana (Premi mundial de màgia). Un gran mentalista que sorprendrà i emocionarà a parts iguals. Preu: 16 € (amb descomptes).
 • 10 de novembre a les 20.30 h a la Sala Trono Armanyà: Magicomic (l’antiestrès), amb Jordi Pota. El Mag Pota ens explicarà totes les proves que ha realitzat per trobar el millor remei per a l’estrès. Preu: 16 € (amb descomptes).
 • 11 de novembre, a les 12 h, al Teatre Magatzem: Màgia, somriures i confeti, amb el Mag Gerard. El tarragoní Mag Gerard presenta un sorprenent espectacle per a tota la família on barreja, amb un estil propi, la màgia visual amb la comèdia. Preu: 78 €.
 • 11 de novembre, a les 18.30 h, a la Sala Trono Armanyà: Conexiones, amb Alba i Cezi Zen. La sorpresa, l’humor i la participació del públic són la clau per establir una meravellosa trobada entre dues magues. Preu: 16 € (amb descomptes).

 • 16 de novembre, a les 18 h, a la llibreria Adserà: Màgia de prop per a tota la família a càrrec de la Cia. Teatre Màgic. Gratuït.
 • 17 de novembre, a les 21 h, al Teatre Tarragona: 25 il·lusions, amb el Mag Lari. El popular Mag Lari fa 25 anys que va començar a fer màgia i ho celebra amb un espectacle que reuneix els seus 25 números més emblemàtics. Preu: 30 € (amb descomptes).
 • 20 de novembre, a les 17.30 h, a la Biblioteca Pública de Tarragona: Màgia entre llibres amb la Cia. Teatre Màgic. Espectacle per a tota la família on alguns dels llibres clàssics de la literatura infantil són representats amb espectaculars jocs de màgia. Gratuït.
 • 22 de novembre, a les 18 h, Castell de Masricart de La Canonja: Màgia familiar amb Linaje (Burgos). Gratuït.
 • 23 de novembre, a les 18 h, a la sala d’actes de l’escola de La Canonja: Gala de màgia familiar amb Brando y Silvana. Un divertit espectacle amb aparicions, desaparicions, transformacions… Gratuït.
 • 23 de novembre, a les 21.30 h, a l’Espai Kesse: Cabaret màgic amb Brando, Silvana i artistes convidats. Gratuït.
 • 24 de novembre, a les 20.30 h, al Teatre Magatzem: Impromagia. El primer espectacle del món que uneix improvisació teatral còmica i la màgia en un nou concepte d’entreteniment. Preu: 12 – 14 €.