.

.

TOTS 21

Dimecres teclero amb diversos noms propis dalt de l’escenari, espais als quals treure suc i activitats que serveixen per donar contingut a la festa.

El Klaus, el Guillem i el Rai. O el que és el mateix, Stay Homas.

El nom propi d’avui és Stay Homas (21.30 hores, Teatre Auditori del Camp de Mart). O el que és el mateix, el Klaus, el Guillem i el Rai, tres músics professionals que comparteixen el mateix pis a Barcelona. Tots ells van decidir mudar-se junts dos mesos abans de la irrupció de la COVID-19. En un vermut a la terrassa durant els primers dies de confinament, van començar a tocar per animar-se, i sense buscar-ho es varen adonar que el que havien creat podria ser una cançó. Aquest és l’inici de les Confination Songs; les cançons del confinament, que plasmen les experiències que aquests tres nois han viscut durant la crisi del Coronavirus.

És així com els Stay Homas van començar a compondre cançons i a compartir-les a les xarxes socials, aconseguint un impacte a nivell mundial inimaginable. En tres mesos, Stay Homas han aconseguit més de 400K followers a Instagram i 80k subscriptors a YouTube. Sens dubte, la seva terrassa de Barcelona ha esdevingut la terrassa més famosa de tot el món.

Pau Vallvé. Foto: Claudia Serrahima

I de la terassa a la Terrasseta. Espai familiar per excel·lència, ubicat al Parc de Saavedra, acollirà a partir de les 20.00 hores l’actuació de Pau Vallvé. El cantant publica aquest setembre el nou disc ‘La vida és ara’ (el seu 17è disc, el 6è signat sota el seu nom), que ha composat i enregistrat en solitari durant el confinament. El presenta amb un nou format d’espectacle, acompanyat a l’escenari per Darío Vuelta,accionant entre els dos totes les màquines, instruments i llums.

El Saavedra esdevindrà també sala de cinema a partir de les 22.30 hores amb la projecció de la pel·lícula ‘Atrapado en el tiempo’ (amb Fira Food Trucks pels que vulguin aprofita per sopar).

De la resta d’actes destaquem la presentació del 8è volum de la col·lecció Els Contes del Seguici de Tarragona, enguany dedicat als Nanos Vells de Tarragona: «El barret del Nano Capità», amb textos de Foix Huguet i il·lustracions d’Octavius. Editat per l’Associació d’Amics de la Colla Jove i Insitu Comunicació, l’acte tindrà lloc a les 19.00 hores als Jardins del Teatre Metropol de Tarragona (entrada pel C/ Armanyà número 11),

Per consultar la programació de Santa Tecla cliqueu aquí

Redacció