.

.

TOTS 21

La Festa Major de Les Gunyoles s’inicia aquest dijous, 2 de setembre, amb una caminada nocturna. Tindrà lloc aquest llarg cap de setmana després que es decidís ajornar-la de les seves dates habituals, la festivitat del Carme, degut a la pandèmia.
La caminada  sortirà a les 19:30 hores de la plaça davant del Casal. Es demana dur roba adequada per caminar i llanterna. A la sortida, l’organització disposarà de begudes per als assistents.
L’endemà divendres, dia 3, se celebrarà un campionat de bitlles. La inscripció es pot fer a l’inici del mateix. I a les 22:30 hores, Nit de Versions amb el grup Hatfull.
Dissabte, el menú festiu s’inicia a les 18 hores: durant tota la tarda hi haurà inflables per a grans i petits. A les 22:30 arribarà l’actuació de l’Orquestra Pensylvania.
Finalment, diumenge tindrà lloc, a les 12 hores, la missa solemne de Festa Major. A les 13 hores arribarà el vermut ‘per a 2’ al Bar del Casal i a les 19 hores, l’espectacle infantil ‘Aquesta bruixa és un encant’. La festa clourà a les 22 hores amb l’obra de teatre ‘Marit i muller, quin merder’, amb els actors Ramón i Mayte Carreras.
En tots els actes caldrà usar la mascareta, respectar la distància social i seguir les indicacions de l’organització. Organitza les festes Voluntaris de Les Gunyoles, amb la col.laboració de la Diputació de Tarragona.