.

Fa pocs dies un grup de joves van trobar una persona sense sostre que havia perdut la vida en el mateix terreny. Foto: PDeCAT

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha registrat una sol·licitud, a petició de l’Associació de Veïns del barri d’Icomar, per tal que l’Ajuntament de Tarragona intervingui urgentment en el solar abandonat ubicat al carrer Horta Gran. Es tracta d’un terreny on primer hi va haver un ‘garden’ i posteriorment unes instal·lacions esportives que ara resten abandonades.

“El solar, de propietat privada, ja ha patit diversos episodis greus. És urgent que l’Ajuntament notifiqui a la propietat la seva neteja i el seu tancament”, ha manifestat Nadal, que ha assenyalat que si la propietat no assumeix les seves obligacions “el consistori ha d’actuar de forma subsidiària i immediata”.

Fa uns anys, un infant va patir un accident molt greu en caure des del terrat d’una de les edificacions d’aquest solar i fa pocs dies un grup de joves van trobar una persona sense sostre que havia perdut la vida en el mateix terreny, el qual es troba absolutament degradat.

“És el mateix veïnat el que està intentant evitar que les persones accedeixin al solar”, ha explicat el portaveu del PDeCAT, que ha reiterat la importància “d’actuar al més aviat possible”.