.

.

TOTS 21

Dídac Nadal, en una imatge d’arxiu.

En el capítol de reaccions polítiques a la conferència pronunciada ahir per l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, sobre el futr de la ciutat, el portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal, ha afirmat amb un cert to irònic que “no hi vam assistir perquè teníem molta feina i no volíem perdre el temps. Hauria sigut com tornar a viure el Dia de la Marmota. Pel que hem pogut veure als mitjans -afegia- va ser una gran obra de teatre, un espectacle de ciència ficció on, de sobte, tots els projectes encallats estaven solucionats”.

“La realitat -segons Nadal- és que, per exemple, el Banc d’Espanya, de titularitat municipal des del 2010, o la Tabacalera, en aquest cas des del 2008, segueixen abandonats i sense obrir-se a la ciutadania. Segons Ballesteros, però, la culpa és dels tarragonins i tarragonines pessimistes”.

Per Nadal, “en aquesta obra de teatre hi va haver un punt de realitat: Ballesteros va batre el rècord d’incomplir una promesa amb menys temps. A l’octubre ens deia que el bus seria gratuït el pròxim gener i ahir va dir que el bus seria gratuït el 2023. Li exigim respecte a la ciutadania, que no engany més als tarragonins i tarragonines”, conclou.