.

.

TOTS 21

Imatges de la ruta literària organitzada per Bibliocreixell per a tots els cursos d’ infantil i primària de l’ escola Les Eres de Creixell. Fotos: Cedides

La Diada de Sant Jordi 2021 va començar a Creixell amb la 1a Ruta Literària ‘El Cavaller Jordi a la vila de Creixell’, organitzada per la Bibliocreixell per a tots els cursos d’ infantil i primària de l’ escola Les Eres de Creixell. Es va adaptar la llegenda de Sant Jordi al municipi, amb la intenció que el més petits i joves de la població coneguessin els elements més importants del patrimoni històric. La Ruta passava per Cal Cabaler, actual Casa de Cultura, el Castell i la plaça de l’ Església de Sant Jaume. L’ activitat va estar molt ben acollida pels infants que es van interessar per molts aspectes del recinte medieval.

La Plaça Major va acollir les activitats de la tarda. Fotos: Cedides

La Festa va continuar per la tarda a la Plaça Major, amb paradetes de llibres i roses i l’ espectacle familiar ‘Tona, Toneta i els contes de la maleta : la llegenda de Sant Jordi’, que va agradar molt a petits i grans.

Imatges del concert que va tancar la Diada. Fotos: Cedides

El punt i final de la Diada de Sant Jordi a Creixell va ser un concert molt especial: Homenatge als grans. Casals, Beethoven, Brahms. Interpretat per Trio, Roger Morelló, violoncel, Daniel Ruiz, piano i Oriol Estivill, clarinet. Es va comptar amb la presència del Marc Migó, el jove i reconegut compositor que va presentar i explicar la seva obra: ‘Casals Suite’. També va intervenir en el concert els familiar d’ Elisenda Fàbregas, compositora d’ una altra de les peces que ahir es presentaven al públic: ‘Masks’. El concert va ser molt ben acollit i valorat pel públic assistent.

Redacció