.

Imatge d'arxiu dels Xiquets del Serrallo

Imatge d'arxiu dels Xiquets del Serrallo

Aquest dissabte 12 de juliol, a partir de les 18.00 hores al carrer Trafalgar del barri del Serrallo (al costat del Restaurant La Puda), se celebra la Diada de la Verge del Carme, organitzada per la Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona. Amb la participació de dues agrupacions més, Tirallongues de Manresa i Brivalls de Cornudella.

Aquesta diada castellera que se celebra des de l’any 2009 ha vist com a millor castell per part dels serrallencs un 4 de 7 amb l’agulla, en dues ocasions (2011 i 2013). La pretensió dels Xiquets del Serrallo és superar aquesta estructura i continuar amb la tònica d’enguany en què ha millorat els registres propis aconseguits respecte de l’any passat a Sant Jordi (a Tarragona i a Vilafranca), a Sant Joan i a la diada del passat 28 de juny per Sant Pere.

Dependrà de l’assaig de divendres que els Xiquets del Serrallo plantin a plaça els mateixos tres castells de set i mig del passat 28 de juny, 5, 7 i 4 amb l’agulla. Per això, la colla fa una darrera crida per realitzar aquest divendres a les 20.30h un últim assaig fort, al local social ubicat al carrer Nou de Santa Tecla, 9.