.

Efectius dels Bombers atenen una fuita pròxima al Centre Esportiu Municipal el Fornàs de Valls, aquest dissabte. Foto: ACN

Una petita fuita de gas provocada per el trencament d’una canonada ha obligat a desallotjar preventivament deu persones, entre personal i usuaris que en aquell moment es trobaven al Centre Esportiu Municipal El Fornàs de Valls, ubicat al passeig President Tarradellas, 2-6. Segons ha pogut saber l’ACN, la fuita s’ha pogut produir quan una màquina que treballava en les obres de la nova piscina descoberta, just al darrere de l’equipament, ha provocat una fissura al conducte. La Policia Local ha demanat sortir als qui estaven dins el recinte i també ha recomanat als residents dels habitatges de la zona -el més proper és a uns 30 metres-, a tancar portes i finestres.

La incidència ha estat poc abans de tres quarts de dues del migdia, segons han informat els Bombers de la Generalitat, i fins allà s’han desplaçat tres efectius i operaris de Gas Natural, que han pinçat el tram afectat. També s’ha procedit a ventilar estances com els vestuaris. A primera hora de la tarda el Centre Esportiu Municipal El Fornàs ha obert amb normalitat.