.

Insignia dels Mossos d'Esquadra en un vehicle policial

Insignia dels Mossos d'Esquadra en un vehicle policial

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 6 de juliol un home per simular el robatori del seu ciclomotor després de veure’s implicat en un accident. L’accident es va produir dos dies abans quan l’home, de 34 anys, nacionalitat espanyola i veí de Cambrils, va envestir un ciclista que passejava pel carrer Major de Salou. Segons els testimonis, el vehicle infractor va fugir del lloc sense assistir la víctima, que va resultar ferit lleu. El mateix dia, la Policia Local de Salou va localitzar el ciclomotor i el va traslladar al dipòsit municipal de vehicles. Finalment, el 6 de juliol, el conductor del ciclomotor va denunciar la sostracció de la motocicleta a la comissaria de Salou i va quedar detingut.

Gràcies a la col·laboració d’un testimoni, que va gravar en vídeo l’accident de trànsit, es va comprovar que el titular del ciclomotor era la persona que conduïa el vehicle en el moment del xoc. A més, el ciclomotor no presentava cap símptoma de forçament.

Per aquest motiu es va detenir al denunciant com a presumpte autor d’una simulació de delicte. Tot apunta, que volia denunciar falsament el robatori del seu ciclomotor per eludir les responsabilitats en el xoc. Finalment, el denunciant va reconèixer espontàniament els fets i va mostrar el seu penediment.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutjat quan sigui requerit.