.

Material comissat al detingut.

Material comissat al detingut.

Efectius de la Policia Local de Torredembarra, van detenir la matinada del dijous dia 12 de juny, sobre les 3.30 h un veí de Torredembarra, de 31 anys, que respon a les inicials de M.J., per un presumpte tràfic de drogues.

La intervenció policial es va realitzar d’ofici, arran del servei de seguretat ciutadana que realitzava una de les patrulles policials per la zona del barri dels Munts. Sobre les 3.15 hores van observar un vehicle que realitzava unes maniobres evasives amb la intenció d’evitar la policia, circumstància que va provocar l’actuació dels efectius policials, interceptant el vehicle entre el carrer del Codolar i la plaça de la Ermita.

A l’interior del vehicle i havia tres persones. Al detingut se li va intervenir la quantitat de 862 euros, en moneda fraccionada entre bitllets de 5, 10, 20 i 50 euros, una balança de precisió, i una bossa de plàstic amb una quantitat indeterminada d’una substància, possiblement marihuana.

Un cop es va procedir a l’escorcoll dels ocupants i el vehicle, es va procedir a la detenció del propietari dels objectes per la seva presumpta participació en un delicte de tràfic de drogues. El detingut i les diligències han estat transmeses al Jutjat d’instrucció número 7 del Vendrell.