.

.

TOTS 21

Per accedir a l’interior dels immobles, el lladre trencava la porta principal o la finestra i en algun fet, va foradar el sostre. Foto: Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salou – Vila-seca van detenir ahir un home, de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus, com a presumpte autor de set robatoris amb força en masies rurals situades al municipi de Vila-seca.

Els mossos van iniciar la investigació aquest dilluns arran de la denúncia del propietari d’un mas situat a Vila-seca on es va produir un robatori amb força. El lladre va forçar la finestra de l’edificació i també la porta del magatzem.

A partir d’aquest fet, els investigadors van fer gestions i van comprovar que entre el 19 i el 21 de gener s’havien produït set fets similars, quatre en magatzem rurals i tres en masies rurals de segona residència. Per accedir a l’interior dels immobles, el lladre trencava la porta principal o la finestra i en algun fet, va foradar el sostre. Un cop a l’interior, sostreia aliments, electrodomèstics i eines, tot i que en més d’una ocasió no es va endur res.

Tots els robatoris s’havien produït a la mateixa zona i amb un modus operandi similar. Així, amb la informació aportada per les víctimes, les inspeccions policials i, gràcies a diverses gestions d’investigació, els mossos van poder identificar el presumpte autor dels fets.

El detingut, que amb aquesta acumula quatre detencions, passarà a disposició judicial durant les properes hores davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.