.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Imatge d’arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir ahir un home després que agredís la seva exparella amb un pal o una eina, segons els testimonis. L’home hauria anat a buscar-la per reclamar-li diners, cosa que ja havia fet en anteriors ocasions, segons va testificar la víctima. L’agressor va ser detingut per violència de gènere, amenaces, i robatori amb violència en grau de temptativa i d’extorsió.

Ahir dilluns 3 de juliol a les 23h, una dotació de la Guàrdia Urbana va rebre l’avís que en un carrer de Sant Pere i Sant Pau s’estava produint un presumpte cas de maltractaments en l’àmbit de llar. Els van informar que una dona estava sent agredida per un home, de qui van facilitar la descripció.

Quan van arribar al lloc dels fets, al carrer, van veure un home que intentava amagar-se mentre deixava algun objecte al terra. Amb la descripció van comprovar que era el mateix home que els va atendre dient que sí, que només s’havia barallat amb la seva parella però que ara marxava del domicili.

Els testimonis van insistir que la dona havia estat fortament agredida i perseguida, amb l’ajuda i tot d’algun pal o eina que duia a la mà, fins que es va tancar en un immoble. Finalment l’home va ser detingut per un presumpte delicte de violència de gènere, al mateix temps que no es va localitzar la parella actual, però sí, al cap d’unes hores la Guàrdia Urbana va detectar que es tractava d’una anterior parella sentimental, a qui hauria anat a trobar per reclamar-li diners, testificant que no era la primera vegada que passava.

A l’acusació de violència de gènere s’hi va afegir haver estat detingut per amenaces, robatori amb violència i en grau de temptativa i extorsió.