.

.

TOTS 21

Imatge del camió que conduïa el detingut. Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge del camió que conduïa el detingut. Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 1 d’abril un home de 44 anys de nacionalitat polonesa i amb domicili desconegut quan intentava accedir a l’autopista en sentit contrari (direcció València) des de l’àrea de servei del Mèdol en evident estat d’embriaguesa. L’home duia al camió una ampolla d’alcohol d’alta graduació completament buida. Se’l va detenir com a presumpte autor dels delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i negativa a sotmetre’s a les proves de detecció.

Els fets van succeir vora la mitjanit del passat divendres, quan una patrulla de mossos va rebre l’avís que a l’autopista AP-7, concretament a l’Àrea de Servei del Mèdol direcció València, un camió intentava accedir a la via en sentit contrari i el conductor semblava ebri.

No podia parlar

Immediatament, diverses patrulles van desplaçar-se fins l’àrea de servei on van localitzar i aturar el camió. Tot seguit els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques i no podia articular paraula a causa del seu estat d’embriaguesa. A més, de forma reiterada va negar-se rotundament a fer la prova d’alcoholèmia.

Danys al camió per un xoc contra tanques de protecció

En la posterior inspecció del camió, els mossos van localitzar a la cabina una ampolla de beguda alcohòlica d’alta graduació completament buida. També van veure que la part davantera del camió estava danyada a conseqüència d’un xoc contra una de les tanques metàl·liques de protecció de la zona de descans.

Els policies van detenir el camioner per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a sotmetre’s a fer les proves d’alcoholèmia.

El detingut va passar diumenge a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.