.

.

TOTS 21

Un agent de la Policia Local de Torredembarra. Foto: Cedida

Un agent de la Policia Local de Torredembarra. Foto: Cedida

La Policia Local de Torredembarra ha detingut el mateix individu en tres ocasions en els darrers dies per amenaçar de mort una dona amb un ganivet, i trencar les mesures cautelars de prohibició d’acostar-s’hi establertes pel jutjat.

La primera detenció es va produir el 12 d’abril, al voltat de dos quarts de quatre de la tarda, al carrer de Pompeu Fabra. El jutge va posar en llibertat el detingut amb una ordre d’allunyament de la víctima, amb la qual podria tenir un conflicte veïnal. La segona detenció es va produir el 14 d’abril, al voltant de les nou de la nit, a l’interior de la finca on viu la dona, a l’avinguda de Lluís Companys. La darrera detenció es va produir el diumenge 16 d’abril, a un quart de dotze del migdia, a l’avinguda de Lluís Companys. El mateix individu hauria agredit la víctima amenaçant-la per haver-lo denunciat.

La Policia Local va traslladar novament el detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell. En aquests moments, continua detingut i s’estan practicant diligències.