.

.

TOTS 21

La Guàrdia Urbana va detenir ahir, a les 01.22h. a un home per un presumpte delicte d’amenaces amb arma blanca i un delicte lleu de danys.

Els fets van passar a les 00.57h., quan la centraleta de la Guàrdia Urbana va rebre una trucada informant que un home havia amenaçat de mort amb una arma blanca a un dels controladors de l’accés d’un local d’oci nocturn del carrer Rebolledo i també havia produït danys a dos vehicles que estaven estacionats al mateix carrer. En arribar al lloc dels fets, un home els va ensenyar la persona que presumptament havia provocat els danys.

L’home, en veure als agents, va llençar precipitadament la navalla sota un vehicle. Els policies van identificar i escorcollar al detingut, que es va mostrar violent contra els agents. Posteriorment, tant la víctima com el testimoni van reconèixer al detingut com la persona que havia fet les amenaces de mort. Per tot plegat, la Guàrdia Urbana va procedir a la seva detenció.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir ahir, a les 2.28h. a un home per un presumpte delicte de trencament de condemna. Els fets van passar a les 02.01h. quan els agents van rebre un comunicat de la sala de coordinació policial de la Guàrdia Urbana informant que a un bloc de pisos de Sant Pere i Sant Pau hi havia una forta discussió entre un home i una dona.

Un cop al domicili, els agents van preguntar primer a l’home i després a la dona si hi havia hagut alguna baralla, ja que els veïns els havien alertant d’una forta discussió. Les dos persones van assegurar que hi havia hagut una baralla però sense cap altra conseqüència. Els agents van comprovar les dades i van constatar com l’home tenia una ordre d’allunyament de la seva dona, per la qual cosa el van detenir per un presumpte delicte de trencament de condemna.

Rambé agents de la Guàrdia Urbana van interceptar ahir, a les 04.18h., a un home per conduir sota els efectes de l’alcohol. Els fets van passar al carrer Orosi. Una patrulla de la policia local va observar com una motocicleta efectuava un gir prohibit cap a l’esquerre, des del carrer Orosi a l’alçada d’Apodaca, en direcció a la Plaça dels Carros. Els agents van fer un seguiment que els va portar cap al carrer Barcelona, on la motocicleta també es va saltar el semàfor en vermell i va continuar a gran velocitat fins a Torres Jordi. Els agents van fer aturar al conductor de la motocicleta al carrer Reial, moment que van apreciar com es trobava sota la influència de begudes alcohòliques. Els agents li van practicar la proba d’alcoholèmia amb el resultat de 0,88 mg/l.