.

.

TOTS 21

L'individu estava creant aldarulls a un establiment del municipi

Efectius de la Policia Local de Torredembarra van detenir, durant la matinada del passat 10 de desembre, J.M.F, de 38 anys d’edat i veí de Torredembarra, per atemptat a l’autoritat, resistència i desobediència a agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc a les 01.45 hores, quan el propietari d’un establiment dedicat a l’activitat de bar, ubicat al carrer de Tarragona, va requerir la presència de la patrulla de la policia amb motiu de les amenaces que estava rebent per part d’un client. Els agents actuants van poder comprovar com l’individu en qüestió s’abalançava cap el propietari del local amb la possible intenció d’agredir-lo.

En el moment de procedir a la seva detenció, l’individu, amb possibles signes d’haver consumit drogues i alcohol, va entrar en una fase compulsiva de resistència activa, fins i tot, intentant agredir a un dels agents.

Arrel dels fets, el detingut va ser reduït per part dels agents, traslladat al Centre d’Atenció Primària de Torredembarra (per una valoració mèdica) i posteriorment traslladat a les dependències de la comissaria, on va mantenir una conducta violenta fins que va ser lliurat al Cos de Mossos d’Esquadra per a la seva custòdia i trasllat al Jutjat corresponent.