.

.

TOTS 21

Articles decomisats pels Mossos d’Esquadra. Foto: Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de Tarragona van detenir, el passat 15 i 18 de març, un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb força a interior de vehicle. També es va detenir el 18 de març una dona de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de les Borges Blanques (Garrigues), per participar en quatre d’aquests robatoris i per un delicte d’estafa.

El passat 14 de març es van produir dos robatoris amb força a l’interior de vehicles estacionats al barri de Bonavista. El lladre va trencar els vidres dels vehicles i va sostreure diversos objectes de l’interior.

Arran aquests fets es va iniciar una investigació que va permetre detenir, l’endemà dels robatoris, al presumpte autor.

El detingut, amb 14 antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va passar el 17 de març a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Gestions posteriors d’investigació van permetre relacionar al detingut amb tres robatoris més a interior de vehicles comesos a Tarragona el 29 de gener, el 12 i 17 de febrer.

En aquests casos, va sostreure un petit reproductor de música, un fusell de pesca, una lot, un aparell de so, un ordinador portàtil i uns guants de boxa.

Els mossos van comprovar que alguns d’aquests objectes sostrets el mes de febrer van ser venuts per una dona en un establiment de compravenda de Tarragona.

Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir de nou, el 18 de març l’home i la seva parella pels quatre robatoris amb força a interior de vehicle comesos el mes de gener i febrer. A més, a ella també se li va atribuir un delicte d’estafa lleu per vendre els objectes sostrets.

Els detinguts van passar ahir a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Prevenció davant d’aquest tipus de delictes

Des dels Mossos d’Esquadra es recorda que es poden prendre una sèrie de mesures per evitar el robatori a interior de vehicle. És important no deixar res de valor dins el vehicle, procurar que altaveus i equips de música quedin ocults, s’ha d’intentar estacionar en llocs il·luminats i, si es pot, instal·lar una alarma.

En cas de veure alguna persona a prop del vehicle en actitud sospitosa s’ha de trucar ràpidament al 112.