.

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de seguretat ciutadana de la comissaria de Salou van detenir ahir a la matinada un home de 26 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

Els fets van tenir lloc a la zona d’oci de Salou, pels volts de les 6.00 hores quan els mossos estaven portant a terme patrullatge de prevenció emmarcat en l’oci nocturn i el Pla Daga, de localització i intervenció d’armes blanques.

Els agents van rebre l’avís que hi havia una baralla entre dues persones a les portes d’una discoteca i van adreçar-se ràpidament al lloc. Quan estaven arribant, un dels agents va veure un home corrents que provenia del lloc de la baralla i el van voler aturat per saber perquè fugia del lloc.

L’home no va fer cas a les indicacions dels agents i va fugir corrents en direcció contrària al temps que llençava una bossa de mà negra que portava a les mans. Llavors, els agents van sortir darrera d’ell per aturar-lo.

En la seva fugida, l’home va haver un moment en que va saltar per una barana amb una caiguda d’uns 3 metres d’alçada. Els mossos però van seguir-lo fins que el van poder interceptar.

Mentre els agents identificaven l’home, un dels mossos va trobar a les portes de la discoteca una dona que demanava ajuda ja que li acabaven de robar la bossa de mà. Segons la víctima, acabava de sortir de la discoteca i quan es disposava a pujar al seu vehicle havia notat com algú li estirava fortament de la bossa de mà i l’havia fet caure a terra.

Davant d’això, els mossos li van mostrar la bossa de mà que l’home retingut havia llençat a terra i la dona la va reconèixer com a seva. De fet a l’interior hi havia la seva documentació i diners en efectiu.

Per aquest motiu, els agents van detenir l’home com a presumpte autor de l’estrebada.

El detingut ha passat aquest matí a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.