.

.

TOTS 21

A la imatge, la droga inacutada

A la imatge, la droga inacutada

La Guàrdia Civil de Tarragona ha detingut la cúpula d’una associació cannàbica de Salou per un presumpt delicte de tràfic de drogues i assocació il·lícita.

En col·laboració amb la Policia Local de Salou i durant el matí d’ahir van procedir al registre de les instal·lacions d’una associació de fumadors de cànnabis a Salou, detenint els responsables del local, president, secretari, tresorer i un treballador, als que se’ls imputa el delicte de tràfic de drogues i associació il·lícita. L’entitat es troba al carrer Falset, segons ha sabut Tarragona21. No és la primera actuació d’aquest tipus que es fa a Salou.

Les investigacions es van iniciar quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement que en un local ubicat en un cèntric carrer de Salou, seu de l’associació, es podia estar cometent un delicte de tràfic de drogues, ja que no només podrien estar consumint estupefaents en el seu interior, sinó que presumptament també la venien i distribuïen a qualsevol client per a consumir-la fora del local, segons la Guàrdia Civil.

Després de les primeres investigacions, es va poder confirmar que eren “innumerables les persones que accedien a l’interior del local”, on es feia la transacció, afirma la benemèrita.

El club de fumadors de cànnabis investigat es troba inscrit a la Generalitat de Catalunya, “però havia deixat de banda els seus fins com a associació de fumadors de cànnabis per a exercir una activitat il·legal amb l’única intenció de lucrar-se”, afirma la Guàrdia Civil.

A les 11 hores de dijous, es va establir un dispositiu conjunt amb la Policia locala i el Jutjat d’Instrucció número 2 de Tarragona, de guàrdia, va autorirzar l’entrada i registre del local. Durant el mateix es van intervenir 720 grams de marihuana seca disposada per a la venda, 65 grams d’haixix, 500 bosses unidosi, tres bàsculas de precisió i 200 € en efectiu.

Els detinguts són quatre homes, d’entre 27 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus i Salou. El local ha restat clausurat i precintat.