.

.

TOTS 21

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 13 de gener un lladre que havia atracat dues benzineres al Baix Camp en 25 minuts de diferència. L’arrestat, de 41 anys, nacionalitat espanyola i veí de Reus, amenaçava els treballadors amb un ganivet i els exigia els diners de la recaptació.

La primera temptativa de robatori es va produir el 7 de gener cap a les 18.20 hores en una gasolinera situada a l’N-420 a Reus. El lladre va amenaçar amb l’arma blanca un dels treballadors i li va exigir els diners de la caixa enregistradora. La víctima va demanar ajuda a l’encarregat de la benzinera, que es trobava en un despatx contigu, i l’atracador va aprofitar per fugir del lloc sense endur-se res.

El segon robatori es va produir 25 minuts més tard, a les 18.45 hores, en una benzinera situada al carrer Tarragona, molt propera a la primera. En aquest cas, l’home va intimidar una altra vegada amb un ganivet la treballadora de l’establiment i aquesta va entregar-li pocs diners en efectiu, ja que en aquell precís instant va entrar una clienta i el lladre va aprofitar per sortir corrent. Posteriorment, la policia va iniciar una investigació que va concloure amb la detenció el passat 13 de gener de l’autor d’aquests dos atracaments.

L’arrestat, amb nombrosos antecedents policials, va passar a disposició judicial el 14 de gener al jutjat en funcions de guàrdia de Reus, que va decretar el seu ingrés a presó.